Gastenboek

A S
01-03-16 15:04:42
Dank je voor de vele praktische tips en een luisterend oor. Ik ben goed op weg geholpen.
Diana
08-02-16 11:01:39
Ik heb ruim vier jaar gebruik gemaakt van de diensten van Labyrint Organising. Met mijn autisme is het heel fijn om begeleiding van Mieke te hebben gehad. Zij heeft een belangrijke rol gespeeld in het vinden van een passende structuur in mijn leven.
Mieke is enthousiast en ondersteunend in haar werk. Ze kan goed luisteren en wensen vertalen naar wat praktisch werkbaar is. Ik ben héél blij dat ik haar op mijn pad ben tegengekomen!
H D
05-02-16 15:19:22
Vooruitgang is alleen mogelijk vanuit een rustige, evenwichtige situatie. Eerste vereiste daarvoor is een opgeruimd huis, en dus ook hoofd. Mieke stuurt daarbij aan, zonder dwang, zomaar. Heel geweldig!
Christina
19-01-16 10:58:04
Het is best een stap om toe te geven dat je, om wat voor redenen dan ook,
hulp kunt gebruiken om orde te brengen in de chaos in je huis of op je
werkplek. En dan luistert het nauw wie je binnenhaalt in je privésfeer! Bij
Mieke was ik alle reserves snel kwijt. De vrolijke, positieve en praktische
manier waarop zij mij de hand reikte deed mijn gêne als sneeuw voor de zon
verdwijnen. Meerdere malen kwam zij bij me thuis, haar auto volgeladen met
allemaal handige mandjes/mapjes etc. En, bijna spelenderwijs, lieten we samen de chaos verdwijnen en ontstond er orde. Het
gevoel dat je weer controle krijgt over de materie om je heen brengt ook
rust in je hoofd, heerlijk! Ik ben blij dat ik mezelf deze hulp heb gegund
en wat een mazzel dat ik bij zo'n goeie organizer terecht ben gekomen.
Betrokken, oplossingsgericht, respectvol en gewoon een heel leuk mens.
Mieke, dankjewel!
v.R.
13-01-16 17:39:01
Mieke komt al een paar jaar bij mij helpen met het organiseren van mijn huis(houden) en administratie omdat ik zelf door mijn beperking moeite heb met plannen en organiseren, maar juist wel heel veel behoefte heb aan een rustige, gestructureerde omgeving (Ik zeg altijd: “Ik kan niet tegen troep, maar maak het wel!”) . Met Mieke heb ik in etappes het hele huis opgeruimd, heel veel weggegooid (wat ik zelf moeilijk kan), alles een vaste plek gegeven, overzichtelijk gemaakt. Hierdoor kan ik het opruimen zelf tussen onze afspraken door nu veel beter bijhouden. Fijn is het om het samen te doen, dat stimuleert. En Mieke is een enorme aanpakker, werkt hard. Het contact is ook erg prettig, Mieke is heel betrokken. Hierdoor is er vertrouwen opgebouwd. Wat ik nodig vind bij het toelaten van iemand in je huis, bij het doornemen van al je persoonlijke spulletjes.