LABYRINT  ORGANIZING
                                                                                                                                                      Opgeruimd wonen & werken

Werkwijze

In stappen:

- Eerste kennismaking is meestal een telefoongesprek of een mailwisseling.

- Afspraak op locatie zodat we de situatie kunnen bekijken en uw wensen en mogelijkheden kunnen inventariseren. Dit vrijblijvende kennismakingsgesprek is kosteloos*. Aan het eind van deze afspraak kan ik u aangeven wat ik voor u kan betekenen, hoeveel tijd dit in beslag gaat nemen en wat de kosten zullen zijn. Indien gewenst kan ik een offerte maken.

- Na akkoord maken we de eerste werkafspraak; samen er tegen aan. In overleg kiezen we een tijdstip uit en spreken we af hoeveel uur we aan het werk gaan. De frequentie en duur van de werktijden zijn afhankelijk van uw hulpvraag, budget en situatie.

- Tussentijds zal ik regelmatig informeren of alles naar wens gaat.

- Na de werkzaamheden zal ik u maandelijks een nota sturen met de gemaakte kosten.

- Tijdens de laatste afspraak zullen we evalueren en zal ik, indien gewenst, na een aantal weken contact met u opnemen of het bereikte resultaat stand heeft gehouden en alles naar wens verloopt. 

 

* Het komt voor dat een enkel kennismakingsgesprek, een adviesgesprek, al een oplossing of de juiste inspiratie oplevert om het probleem zelf aan te gaan pakken. Mocht er geen vervolgafspraak na een eerste gesprek worden gemaakt dan wordt dit gesprek in rekening gebracht (€ 50,- + reiskostenvergoeding van € 0,19 per km). Wordt er een vervolgafspraak gemaakt dan is het eerste gesprek kosteloos. Er wordt wel een reiskostenvergoeding gerekend voor een kennismakingsgesprek. 

 

 

"Elke dag worden we opnieuw geboren.

Wat we vandaag doen is het meest dat telt."

Boedha