Over Mieke

Even voorstellen
Mijn naam is Mieke van Driel en met veel enthousiasme ben ik sinds 2008 professional organizer. Ik woon met mijn gezin in het mooie Lochem. 

Het oplossingsgericht denken, zoeken naar creatieve en praktische oplossingen en het omgaan met mensen zorgen ervoor dat ik met veel plezier werk. Het van een chaotische situatie naar een overzichtelijke situatie is een boeiend proces en kan een enorme omslag zijn in iemands leven.

Mijn achtergrond ligt o.a. in het onderwijs. Ruim 13 jaar heb ik met heel veel plezier als leerkracht gewerkt in het basisonderwijs. Een prachtig creatief beroep waar, naast het lesgeven en omgaan met kinderen en hun ouders, het organiseren centraal staat. 
Na de komst van mijn kinderen ben ik het beroep van Professional Organizer gaan uitoefenen als ondernemer, nu ruim 14 jaar geleden. Dit gaf mij meer vrijheid om mijn werk te combineren met het genieten van mijn dochters. Ik word er nog steeds erg blij van, want het past bij mij. 

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende situaties met veel bijzondere kinderen, jongvolwassen, (samengestelde) gezinnen en volwassenen. Bijzondere mensen die, om wat voor reden dan ook weinig tijd en aandacht voor het opruimen hebben óf de grip (tijdelijk) kwijt zijn op hun huishouden, administratie, woon- en/of werkplek. Een enerverende situatie waarin het heel fijn is om een tijdje ondersteuning te hebben bij het organiseren, regelen van praktische zaken en het opruimen en opbergen van spullen. Maar ook zeker om tools te krijgen die je kunt inzetten in de toekomst. Ieder mens, ieder huis en iedere situatie is uniek en dát zorgt voor maatwerk en de juiste afstemming.
 

Samen lukt het wel!

Dat is de slogan die ik vaak gebruik en waarin ik geloof. Ik ben sinds 2020 geregistreerd professional organizer en volg met regelmaat trainingen om mij verder te ontwikkelen als coach. 
Je krijgt de hulp die je nodig hebt met de zoektocht naar ruimte, rust en overzicht... Dus naar een betere kwaliteit van het leven met meer tijd om te genieten en te besteden aan jouw passies.

Graag tot ziens!!

Hartelijke groeten,

Mieke van Driel'Getting your home in order is a part of self-care' @organizedbyjwc