Over Mieke

Even voorstellen
Mijn naam is Mieke van Driel en met veel enthousiasme ben ik sinds 2008 professional organizer. Ik woon met mijn gezin in het mooie Lochem. 

Het oplossingsgericht denken, zoeken naar creatieve en praktische oplossingen en het omgaan met mensen zorgen ervoor dat ik met veel plezier werk. Het van een chaotische situatie naar een overzichtelijke situatie is een boeiend proces en kan een enorme omslag zijn in iemands leven.

Mijn achtergrond ligt vooral in het onderwijs. Ruim 13 jaar heb ik met heel veel plezier als leerkracht gewerkt in het basisonderwijs. Een prachtig creatief beroep waar, naast het lesgeven en omgaan met kinderen en hun ouders, het organiseren centraal staat. 
Na de komst van mijn kinderen ben ik het beroep van Professional Organizer gaan uitoefenen als ondernemer, nu 12,5 jaar geleden. Dit gaf mij meer vrijheid om mijn werk te combineren met het genieten van mijn dochters. Professional Organizing was in opkomst in Nederland en had nog niet veel bekendheid. Ik word er nog steeds erg blij van, want het past bij mij.

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende situaties met veel bijzondere kinderen, jongvolwassen, (samengestelde) gezinnen en volwassenen. Moedige mensen die, om wat voor reden dan ook, de grip (tijdelijk) kwijt zijn op hun huishouden, administratie, woon- en/of werkplek. Een enerverende situatie waarin het heel fijn is om een tijdje ondersteuning te hebben bij het organiseren, regelen van praktische zaken en het opruimen en opbergen van spullen. Iedere situatie is uniek en dát zorgt voor maatwerk en de juiste afstemming.
 

Samen lukt het wel!

Dat is de slogan die ik vaak gebruik en waarin ik geloof.
Je krijgt de hulp die je nodig hebt met de zoektocht naar ruimte, rust en overzicht... Dus naar een betere kwaliteit van het leven met meer tijd om te genieten en te besteden aan jouw passies.

Graag tot ziens!!

Hartelijke groeten,

Mieke van Driel
'Getting your home in order is a part of self-care' @organizedbyjwc