Reacties

Wat klanten vertellen:
Ik was onder de indruk van jouw rustige, professionele maar ook warme en menselijke aanpak. Bedankt voor alle werk en geduld. 
Het gevoel van euforie dat alle spullen over zijn na het verhuizen, dat omslaat in paniek en wanhoop als je ziet wat er allemaal moet gebeuren. Zoveel dozen! Mieke heeft dat volledig omgeturnd in de meest positieve ervaring. Dit binnen 1 dag! Hierdoor verdween de stress en kon ik genieten van mijn nieuwe plekje.
Mieke heeft mij gemotiveerd om de draad weer op te pakken toen ik in een diep dal zat. Daarnaast had ze altijd een luisterd oor als ik er toch nog even doorheen zat. Mieke stáát voor de uitdrukking: "een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd" Ze is goed in haar vak!
Mieke is een soort werkgever maar dan op de werkvloer ;-) Dat is precies de stok achter de deur die ik nu nodig heb. Bij een therapeut zit ik driekwartier te huilen en moet ik drie dagen bijkomen. Wanneer Mieke is geweest dan voel ik meer ruimte in mijn huis, maar ook in mijn hoofd. Op dit moment werkt dit voor mij. 
"Ruim vier jaar heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Labyrint Organizing. Met mijn autisme is het heel fijn om begeleiding van Mieke te hebben gehad. Zij heeft een belangrijke rol gespeeld in het vinden van een passende structuur in mijn leven.
Mieke is enthousiast en ondersteunend in haar werk. Ze kan goed luisteren en wensen vertalen naar wat praktisch werkbaar is. Ik ben héél blij dat ik haar op mijn pad ben tegengekomen!"
"Vooruitgang is alleen mogelijk vanuit een rustige, evenwichtige situatie. Eerste vereiste daarvoor is een opgeruimd huis, en dus ook hoofd. Mieke stuurt daarbij aan, zonder dwang, zomaar. Heel geweldig!"
"Het is best een stap om toe te geven dat je, om wat voor redenen dan ook, hulp kunt gebruiken om orde te brengen in de chaos in je huis of op jewerkplek. En dan luistert het nauw wie je binnenhaalt in je privésfeer! Bij Mieke was ik alle reserves snel kwijt. De vrolijke, positieve en praktische manier waarop zij mij de hand reikte deed mijn gêne als sneeuw voor de zon verdwijnen. Meerdere malen kwam zij bij me thuis, haar auto volgeladen met allemaal handige mandjes/mapjes etc. En, bijna spelenderwijs, lieten we samen de chaos verdwijnen en ontstond er orde. Het gevoel dat je weer controle krijgt over de materie om je heen brengt ook
rust in je hoofd, heerlijk! Ik ben blij dat ik mezelf deze hulp heb gegund en wat een mazzel dat ik bij zo'n goeie organizer terecht ben gekomen. Betrokken, oplossingsgericht, respectvol en gewoon een heel leuk mens. Mieke, dankjewel!"
"Mieke komt al een paar jaar bij mij helpen met het organiseren van mijn huis(houden) en administratie omdat ik zelf door mijn beperking moeite heb met plannen en organiseren, maar juist wel heel veel behoefte heb aan een rustige, gestructureerde omgeving (Ik zeg altijd: “Ik kan niet tegen troep, maar maak het wel!”) . Met Mieke heb ik in etappes het hele huis opgeruimd, heel veel weggegooid (wat ik zelf moeilijk kan), alles een vaste plek gegeven, overzichtelijk gemaakt. Hierdoor kan ik het opruimen zelf tussen onze afspraken door nu veel beter bijhouden. Fijn is het om het samen te doen, dat stimuleert. En Mieke is een enorme aanpakker, werkt hard. Het contact is ook erg prettig, Mieke is heel betrokken. Hierdoor is er vertrouwen opgebouwd. Wat ik nodig vind bij het toelaten van iemand in je huis, bij het doornemen van al je persoonlijke spulletjes."
"Dank je voor de vele praktische tips en een luisterend oor. Ik ben goed op weg geholpen en ga het nu alleen doen. Heb er alle vertrouwen in dat het nu wel gaat lukken."
"Eens in de twee weken ga ik met Mieke samen aan de slag. En inderdaad, samen lukt het wel! En het is zelfs gezellig! Mieke maakt mij meer bewust en gemotiveerd."

Vind je het leuk om ook een reactie achter te laten in het gastenboek? Graag!

Dat kan via contactformulier op de volgende pagina. Alvast bedankt!

Contact formulier

(* verplichte velden)